Project: Blog
Deelname Zilveren Camera

Deelname Zilveren Camera

, in blog door

Ieder jaar opnieuw denk ik hetzelfde: Volgend jaar doe ik mee met de fotowedstrijd de Zilveren Camera. Vanaf vandaag is de inschrijving weer mogelijk, en dat heb ik dus maar meteen gedaan. 

In zeven verschillende categorieen is het mogelijk om een enkele of een serie fotos te laten deelnemen. Welke fotos dit gaan worden moet ik komende maand nog bedenken, maar 1 ding is zeker. Ik zal minimaal 1 foto gaan insturen.

De categorieen van dit jaar zijn:

 

Binnenland (nieuws) (enkel of serie)
Opnamen die de Nederlandse actualiteit uitbeelden. Deze foto\'s vereisen vanwege hun nieuwskarakter onmiddellijke publicatie.

 

Binnenland (documentair) (enkel of serie)
Fotos en series die de achtergronden van nieuwsontwikkelingen laten zien, toegespitst op de gevolgen voor het leven van alledag (met uitzondering van sport).

 

Sport (enkel of serie)
Fotos en series van alle vormen van sportbeoefening, zowel in de vorm van dagelijks nieuws als achtergronden.

 

Kunst, cultuur en entertainment (enkel of serie)
Fotos en series op het gebied van entertainment, media, mode en life style

 

Portretten (enkel of serie)
Portretopnamen van bekende en onbekende mensen.

 

Buitenland (nieuws - documentair) (enkel of serie)
Fotos en series gemaakt in het buitenland die de actualiteit uitbeelden dan wel de achtergronden van het nieuws (met uitzondering van sport).

 

Natuur - Milieu (enkel of serie)
Fotos en series die nieuws of achtergronden tonen over de verhouding van de mens en zijn natuurlijke omgeving, in zowel Nederland als de rest van de wereld. Vind je dit een leuk artikel, of reageer hier onder!

Plaats hier jouw reactie: