Fotografie:
Een frisse blik van buitenaf

Videoproductie

Beeldmateriaal wordt steeds vaker gebruikt in de huidige communicatie. Ook video zie je steeds vaker online terugkomen. Of je nu een evenement wilt registreren, een promotievideo nodig hebt, of een informatie op een nieuwe manier wilt verstrekken, lees dan verder voor de mogelijkheden.

Meer informatie

Een frisse blik van buitenaf

Fotografie

Voor het vastleggen van jou, je producten, evenementen of locatie zullen wij met onze apparatuur naar jouw locatie komen. Omdat een foto meer kan zeggen dan woorden, is het voor ons vanzelfsprekend om de tijd te nemen om voor jou de perfecte afbeelding te maken.

Meer informatie

Mogelijkheden

Fotografie is een van de diensten die wij op locatie kunnen verlenen. Voor het vastleggen van uw producten, evenementen of locatie zullen wij met onze apparatuur naar uw locatie komen. Omdat afbeelding meer kan zeggen dan woorden, is het voor ons vanzelfsprekend om de tijd te nemen om voor jou perfecte afbeelding te maken. Hiernaast ziet u een selectie van ons portfolio, maar bekijk ook zeker even de projectpagina om een beter beeld te krijgen. In deze selectie zitten foto's van de variƫrende mogelijkheden: evenementen, sport, natuur/landschap en portret.

"A truly talented photographer would highly recommend."

Bruidspaar: Heather & Helena Henare Coolen

Geduld

Ben je niet tevreden over je website? Heb je te weinig resultaten vanaf Google, of heb je te weinig resultaten van je website, dan kunnen wij je helpen bij het aanbrengen van veranderingen. Aan de hand van jouw verhaal kunnen wij kijken naar mogelijke oplossingen voor verbetering van het aantal bezoeken of conversies.

Een frisse blik van buitenaf
Een frisse blik van buitenaf
Een frisse blik van buitenaf
Een frisse blik van buitenaf

Snelheid & het moment

Een kwestie van timing is belangrijk in de wereld van fotografie. Snelheid moet bevroren worden, of juist dat ene moment mag je zeker niet missen. Als fotograaf probeer ik juist deze momenten haarscherp in beeld te krijgen.

Onzichtbaar

Iedereen reageert anders op een camera, sommige kunnen er geen genoeg van krijgen, anderen houden gewoon niet van foto's. Tijdens feestelijke evenementen probeer ik zo onzichtbaar mogelijk mijn werk te doen. En dat levert vaak de meest spontane plaatjes op!

Get The Pictures

Tijdens fotografie van evenementen werd steeds vaker geinformeerd waar de beelden te bekijken waren. Sinds augustus 2013 zijn alle foto's terug te vinden op de website Get The Pictures.

Get The Pictures

Alle foto's van evenementen zijn terug te vinden op een van de websites van Get The Pictures.

Bekijk Get The Pictures

Jouw foto's

Organiseer jij een evenement, of wil je ergens anders graag foto's van ontvangen, vraag dan naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Beschikbaarheid Controleren