Instellen E-mail (Email)

Email
- Door Mediabureau Wmedia /

Wanneer je een standaard mailservice gebruikt kun je onderstaande gegevens gebruiken.

Stel je e-mailadres is naam@jouwwebsite.nl en het wachtwoord 123456

Voor de inkomende mailserver:

Host of mailserver: mail.jouwwebsite.nl

e-mail of gebruiker: naam@jouwwebsite.nl

Wachtwoord: 123456

Poort: 143

Voor de uitgaande mail:

Host of mailserver: mail.jouwwebsite.nl

e-mail of gebruiker: naam@jouwwebsite.nl

Wachtwoord: 123456

Poort: 587

Bij elk programma is de volgorde of methode van instellen weer anders, echter blijven de gegevens die je moet opgeven hetzelfde. Indien je nog vragen hebt over instellingen, neem dan gerust even contact met ons op.

Mocht het namelijk te vaak mislukken, kan de server de toegang blokkeren.