Kennisbank

Mijn e-mail werkt niet (Email)

Email
- Door Mediabureau Wmedia /

Wanneer je jouw e-mail niet kunt bereiken vanaf je computer thuis, maar bijvoorbeeld wel vanaf je werk of telefoon, dan is er geen storing, maar is het waarschijnlijk de beveiliging die er voor zorgt dat je geen verbinding kunt krijgen.

Om te voorkomen dat websites en e-mail gehacked worden, zitten er op onze diensten strikte beveiligingsmaatregelen. Wanneer je een paar keer achter elkaar met een fout wachtwoord probeert in te loggen, wordt de toegang automatisch geblokkeerd.

In dat geval moeten wij jouw IP-adres controleren, en van onze lijst met geblokkeerde adressen verwijderen. Dit kan voor jullie natuurlijk heel lastig zijn, maar het is natuurlijk veel vervelender als iemand net zo lang mag proberen tot hij slaagt met het juiste wachtwoord.

 

Een andere oorzaak kan zijn dat je al meer dan 500 e-mails op één dag hebt verzonden. Het is onwaarschijnlijk dat je dit zelf bewust hebt gedaan, maar bijvoorbeeld door spam-software op je website of computer. Om te voorkomen dat onze servers op een blacklist worden geplaatst, word het account geblokkeerd voor het verzenden van e-mail.

Neem contact met ons op wanneer je problemen ondervind, zodat wij de reden kunnen achterhalen. Het is fijn wanneer je jouw IP-adres bij de hand hebt zodat we ook dat na kunnen kijken.