Eigen domeinnaam (MijnRetail)

- Door Mediabureau Wmedia /

Als je demoperiode van MijnRetail is bevallen, is de volgende logische stap dat je ook een eigen domeinnaam wilt gaan gebruiken.

Standaard maak je gebruik van een subdomein van MijnRetail zoals bijvoorbeeld http://www.gebruikersnaam.mijnretail.nl. Je kunt dit blijven gebruiken, maar het ziet er natuurlijk professioneler uit wanneer je een domeinnaam het zoals http://www.mijnwebsite.nl.

Het instellen hiervan vereist wat technische kennis en toegang tot de rechten van je server.

Om dit in te gaan stellen kun je naar 'Website' gaan, en vervolgens selecteer je 'Geavanceerde instellingen weergeven...'. Indien je daar op geklikt hebt, kun je Instellingen en Domeinnaam bewerken.

Op deze pagina staan de instructies om te technische handelingen uit te voeren die nodig zijn om de domeinnaam aan de website van MijnRetail te koppelen.

Wanneer je een domeinregistratie bij ons laat uitvoeren, zullen wij de koppeling met je website van MijnRetail GRATIS uitvoeren.