Google Analytics gebruiken (MijnRetail)

- Door Mediabureau Wmedia /
Als eigenaar van een website wil je natuurlijk weten hoe veel bezoekers je hier op krijgt. Ook met MijnRetail is het mogelijk om hier statistieken van te krijgen door gebruik te maken van Google Analytics.

Hiervoor ga je in het menu naar Website -> Geavanceerde instellinge -> Scripts en CSS

In het veld voor de javascript kun je de volgende codes gebruiken. Verander daarbij UA-xxxxxxxx-yy in jouw persoonlijke tracking ID

Google Analytics voor MijnRetail:
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga('create', 'UA-xxxxxxxx-yy', 'auto');
  ga('send', 'pageview');