Openingstijden tijdens feestdagen (MijnRetail)

- Door Mediabureau Wmedia /

Elk jaar zijn er een groot aantal feestdagen waarop jouw bedrijf mogelijk andere openingstijden heeft of zelfs gesloten is. Om er voor te zorgen dat dit ook op je website vermeld wordt, in plaats van de standaard openingstijd op die dag kun je aangepaste openingstijden toevoegen.

Hoe stel je dat in?

• - Ga via het menu naar 'Mijn Winkel' en kies vervolgens in het onderste vak Openingstijden voor Afwijkende tijden bewerken.
  • - Hier kun je bovenin 'Dag toevoegen' aanklikken, of je voegt een van de feestdagen suggesties toe.
  • - Geef aan wat je openingstijden zijn, of geef aan dat je gesloten bent.
  • - Vervolgens klik je op de groene knop 'Afwijkende datum opslaan'