Veranderingen voor klanten CNDonline (Overname CNDonline)

Overname CNDonline
- Door Mediabureau Wmedia /

In december 2014 hebben we alle klanten van CNDonline geïnformeerd over de overname. Vanaf 1 januari 2015 wordt het beheer namelijk door ons uitgevoerd.

Omdat ik heb gemerkt dat er regelmatig vragen kwamen betreft veranderingen heb ik hieronder alle (mogelijke) veranderingen op een rijtje gezet:

 • - Contactgegevens zijn gewijzigd
  Misschien heel erg logisch, maar de administratieve en contactgegevens zijn per direct veranderd. Voor vragen kun je contact opnemen via contact@wmedia.nl of bel gewoon even.
 • - Moment van facturatie is gewijzigd.
  CNDonline factureerde altijd vooruit, maar bij ons krijg je pas een factuur op het moment dat de dienst daadwerkelijk verlengd word of ingaat. De opzegtermijn is daarentegen niet gewijzigd.
 • - Overzichtelijk Dashboard voor klanten
  Alle klanten kunnen een overzicht van hun afgenomen diensten terug vinden in het Dashboard. Ook is het mogelijk om hier betalingen te doen en diensten stop te zetten. Er volgen in de loop van dit jaar meer functies.
 • - Inloggegevens moeten mogelijk worden aangepast
  In heel veel gevallen hoef je zelf niets te doen, echter maakten sommige klanten gebruik van het beheerpaneel, ftp en mailserver van cndonline.nl. Dit is binnenkort niet meer mogelijk omdat de website van CNDonline en jullie website waarschijnlijk niet meer op dezelfde server staan.
  Voor het DirectAdmin-paneel gebruik je http://www.jouwwebsite.nl:2222 in plaats van http://www.cndonline.nl:2222
  Voor de ftp-server gebruik je voortaan jouwwebsite.nl in plaats van ftp.cndonline.nl
  Voor de mailserver maak je gebruik van mail.jouwwebsite.nl in plaats van mail.cndonline.nl
 • - Meer geautomatiseerd
  Sinds de overname van CNDonline maken wij gebruik van een nieuw beheerpaneel, waarbij het voor zowel jullie als ons eenvoudiger moet worden om data te beheren. Mede door deze automatisering kunnen we de service verhogen en kosten verlagen. Onder deze automatisering vallen met name de herinneringen, aankondigingen, betalingen, enz.. Lees hier meer over de automatisering van het Dashboard.