Spookfacturen van NL Domein Host

Elk jaar krijgen wij weer berichten van klanten dat ze een factuur hebben ontvangen van deze malafide onderneming. Ook dit jaar blijken er weer ondernemers te zijn die een ‘factuur’ ontvangen hebben. Zeker omdat we begin dit jaar CNDonline hebben overgenomen, willen we voorkomen dat juist deze mensen denken: “een nieuw bedrijf, dat zal wel kloppen”. Via deze weg willen wij jullie extra waarschuwen.

Mocht jij bericht krijgen met een factuur zoals hieronder, betaal dan zeker niet. Je bent niet verplicht om hierop in te gaan, het is slechts een aanbieding en geen echte factuur, zoals ook in de hele kleine lettertjes is te lezen. Wanneer je betaald wordt dit gezien als een opdrachtbevestiging. Zonder betaling komt deze aanbieding te vervallen.

Als je vragen hebben over een factuur die je hebt ontvangen betreft online diensten, mag je altijd contact met ons opnemen. Ook kun je zelf je facturen online bekijken en middels iDeal via ons dashboard. Dan weet je zeker dat de factuur klopt en de betaling goed gaat.