Kennisbank

Automatisering (Dashboard)

Dashboard
- Door Mediabureau Wmedia /

Het Dashboard van Wmedia hebben wij geheel zelf ontwikkeld ter verbetering van onze dienstverlening. Wij hopen jullie als gebruikers beter van dienst te kunnen zijn, door onze dienstverlening zo overzichtelijk en eenvoudig mogelijk te maken.

Hierbij komt heel wat kijken, zodat jullie volledige controle hebben over de diensten die wij bieden. 

Het systeem is dan ook zo gemaakt dat veel automatisch gaat, zoals het versturen van aankondigingen, herinneringen, en bevestigingen. Daarnaast kunnen facturen direct betaald en verwerkt worden, en zullen op korte termijn ook bestellingen en domeinregistraties automatisch worden verwerkt. Automatisering heeft als grote voordeel dat dit enorm veel tijd en dus kosten bespaard, waardoor we scherpe tarieven kunnen bieden. 

Hieronder een overzicht van geautomatiseerde berichten:

- Aankodiging Nieuwe Termijn
Deze e-mail ontvang je ongeveer zes weken voordat wij abonnementen gaan verlengen. Hierin geven wij aan wanneer de verlening plaats vind, voor welk termijn dit is en wat de nieuwe kosten voor deze termijn zullen zijn.

- Betaling van factuur
Deze e-mail ontvang je wanneer een betaling is ontvangen en verwerkt. Indien je met iDeal betaald zal dit direct na betaling zijn. Bij overschrijving zal dat na ontvangst op onze rekening zijn.

- Herinnering van factuur
Standaard zit er een betalingstermijn van 14 dagen op een factuur, indien een betaling niet tijdig verwerkt is, word en herinnering verzonden.