E-mail handmatig instellen Windows 10

Met onderstaande instructies kunt u uw E-mail via POP/IMAP instellen.

• Open het Start Menu door links onderin op het icoontje te klikken.
  • Klik op Mail.
  • Klik onderaan op het tandwiel om de Instellingen(Options) te openen.
  • Klik rechts bovenaan op Accounts
  • Klik rechts op Account toevoegen (Add Account).
  • Kies onderaan voor Geavanceerde configuratie(Advanced set-up).
  • Kies onderaan voor Internet-e-mail (Internet email).

Vervolgens kun je de e-mail met jouw instellingen configureren.

Wanneer je een standaard mailservice gebruikt kun je onderstaande gegevens gebruiken.

Stel je e-mailadres is naam@jouwwebsite.nl en het wachtwoord 123456

Voor de inkomende mailserver:

Host of mailserver: mail.jouwwebsite.nl

e-mail of gebruiker: naam@jouwwebsite.nl

Wachtwoord: 123456

Poort: 993

SSL actief

Voor de uitgaande mail:

Host of mailserver: mail.jouwwebsite.nl

e-mail of gebruiker: naam@jouwwebsite.nl

Wachtwoord: 123456

Poort: 465

SSL actief