Prijsverhoging domeinnamen Verisign (.com)

Per 1 september 2021 zal een prijsverhoging plaatsvinden over de tarieven van de domeinnaam extensie .com. De Amerikaanse registry (Verisign) heeft bekend gemaakt om de tarieven voor alle registraties en verlengingen per 1 september te verhogen met 7%.

Prijsverhoging

Sinds 2012 zijn de tarieven voor deze extensie wereldwijd bevroren waardoor Verisign de prijs niet mocht verhogen. Helaas is die overkomst komende maand verlopen waardoor de tarieven weer verhoogd mogen worden met maximaal 7% per jaar. Per 1 september 2021 verhogen ze dan ook direct de kosten voor deze domeinnamen met 7% voor alle nieuwe registraties en verlengingen. Nu de eerder gemaakte afspraken komen te vervallen zullen de tarieven naar verwachting ook in de komende jaren blijven stijgen. De kans bestaat dat de tarieven nu elke jaar met zo’n 6-7 procent gaan stijgen.

Door de scherpe tarieven zijn ook wij genoodzaakt om deze prijsverhoging door te voeren per 1 september. Momenteel is het tarief €11,- per jaar en zal (op 1 september) stijgen naar €11,70 per jaar.

Bespaar enkele euro’s

Heb jij al een .com domeinnaam, of twijfel je om er een vast te leggen? Profiteer dan tot en met 31 augustus 2021 nog van de huidige tarieven. Verisign biedt de mogelijkheid om nu al tegen het huidige tarief registraties tot 10 jaar vooruit vast te leggen. Daarmee voorkom je in de komende jaren extra kosten waardoor je enkele euro’s zult besparen.

Extra korting voor langdurig verlengen

Omdat Verisign het mogelijk maakt om tot 10 jaar vooruit vast te leggen bieden wij deze maand (augustus 2021) ook die mogelijkheid. Nu kun je negen extra jaar vastleggen voor de meerprijs van €88,-

Wil jij  gebruik maken van deze mogelijkheid, laat het ons dan deze maand nog weten.