Project: Nieuw zeeland 2015
Verse vis

Verse vis

, in nieuw-zeeland-2015 door

Vandaag gingen we met de mannen een dagje vissen. Het weer en water zouden gunstig zijn. Een stuk van de kust af begonnen we met vissen maar helaas weinig succes. 

We visten op 10 meter diepte en konden dus prima de waterdichtheid van de sportcam te proberen. Hieruit bleek ook waarom er geen vis gevangen werd, die zat er dus niet. 

Om toch vissen te kunnen vangen gingen we met de boot naar de kust van een klein ander eilandje, maar door de stroming en wind konden we er nauwelijks komen.

Daar konden we dan wel veel vissen vangen, maar dan weer te klein, we verloren het anker en de sonar werkte niet meer. Ook de terugweg was nog ruwer, waardoor Stefan en ik dorweekt waren van het water dat de boot in sloeg.

Uiteindelijk kwamen we terug bij het visnet wat we in het begin hadden uitgezet. Dat was de redding voor ons avondmaal. We reden naar de lokale brandweer om de vis te laten fileren en schoonmaken. Voor vanavond was een restaurant al gereserveerd, dus morgen staat alles op het menu.Vind je dit een leuk artikel, of reageer hier onder!

Plaats hier jouw reactie: