Project: Ongelukkigdefilm

Over het project

, in ongelukkigdefilm door
Vorige week was ik op het kantoor van de Dappere Dodo's. In deze video verteld Natalie over het project en het doel van deze film.

Stichting Kinderfonds Dappere Dodo's zet zich in voor kinderen in Nederland toch 18 jaar. De kinderen kampen allemaal met problemen op sociaal, emotioneel en psychisch gebied. Voor deze kinderen en jongeren hebben wij diverse projecten, waaronder het project Take One. Met Take One gaan kinderen met een projectbegeleider aan de slag om samen een mooie film te maken.

Een aantal werknemers van het Kinderfonds hebben het initiatief genomen om een mooie film te maken, om daarmee donaties te generen om het project Take One te kunnen continueren. Wat de medewerkers, samen met vele vrijwilligers hebben gerealiseerd, waar we enorm trots op zijn en wat eigenlijk groots is geworden, dat doen we samen met jongeren in het klein. Maar neem van mij aan dat ze dat ook even groot of misschien nog wel grootser ervaren.

Ik hoop van harte dat de film gaat opleveren, wat verwacht wordt, en dat is dat het project Take One gecontinueerd kan worden. Iedereen heeft zich daar voor de volle 100%, en meer voor ingezet.En daar zijn we enorm trots op. Ik kan alleen maar zeggen, DOEN, u kunt helpen en uw bijdrage is welkom op giro 8788.

Vind je dit een leuk artikel, of reageer hier onder!

Plaats hier jouw reactie: