Websites:
Een frisse blik van buitenaf

Opzetten & Bedenken

Je wilt iets nieuws, maar hebt geen idee waar je moet beginnen. Of je hebt al wel een heel goed idee, maar de uitvoering loopt wat minder. Wij helpen je graag met het opzetten van marketingcommunicatiemiddelen om jouw doel te bereiken.

Meer informatie

Een frisse blik van buitenaf

Verbeteren & Aanpassen

Je maakt al een (hele) tijd gebruik van verschillende manieren om jouw doelgroep te bereiken, maar je bent niet tevreden over het resultaat. Ook dan kunnen wij je even helpen om dat doel alnog te behalen, of je doel bij te stellen.

Meer informatie

Een frisse blik van buitenaf

Ondersteuning & Advies

Vragen zijn nooit dom, ieder heeft dan ook niet voor niets zijn eigen expertise. Wanneer je met een groep ergens aan werkt, bestaat de kans dat je vastloopt, of je blind staart op een onhaalbaar doel. Wij zijn graag die buitenstaander, die eens met een frisse blik naar jouw idee├źn kan kijken.

Meer informatie

Een frisse blik van buitenaf

Webhosting & Domeinregistraties

Voor elke website moet er een domeinregistratie en webhost zijn. Ook wanneer je geen website bij ons laat maken, kunnen wij webhosting en domeinregistratie leveren tegen scherpe tarieven.

Meer informatie over pakketten en tarieven

Vanaf Concept

Wanneer je nog geen website hebt, of nog nooit hebt nagedacht over vernieuwing denk en wij graag met je mee. Aan de hand van jouw wensen en doelgroep kunnen wij een concept opzetten waarbij wij jouw doelgroep efficent kunnen bereiken.

"Hier had ik veel eerder aan moeten beginnen."

Gebruiker MijnRetail: Withagen Verlichting

Ruimte voor verbetering

Ben je niet tevreden over je website? Heb je te weinig resultaten vanaf Google, of heb je te weinig resultaten van je website, dan kunnen wij je helpen bij het aanbrengen van veranderingen. Aan de hand van jouw verhaal kunnen wij kijken naar mogelijke oplossingen voor verbetering van het aantal bezoeken of conversies.

Blijft up-to-date

Hoe beter je website bijgewerkt blijft, des te beter het resultaat van je website is. Dit geldt zowel op technisch als het inhoudelijk vlak. Verouderde inhoud zorgt voor minder terugkerende bezoekers, en in combinatie met verouderde techniek zal de website ook in zoekresultaten dalen.

Mobiel is geen toekomst

Wanneer je denkt dat een mobiele website voor de toekomst is, loop je nu in 2015 achter de feiten aan. Steeds meer mensen bezoeken websites op een mobiele telefoon of tablet. Wanneer je niet met deze ontwikkeling mee gaat, ga je dat op de lange termijn merken.

Jouw website

Met onze kennis en ervaring bieden wij twee mogelijkheden. Een met overzichtelijk maandelijkse kosten, de andere met een vooraf bekende inverstering.

MijnRetail

Met dit nieuwe online platform wordt het voor ondernemers eenvoudig en betaalbaar om een website op het internet te hebben.

Meer over MijnRetail

Website Op Maat

Wanneer je op zoek bent naar iets anders, kunnen wij je ook helpen bij het bouwen van een website op maat. Hierbij kijken wij naar jouw specifieke wensen en budget.

Afspraak maken