Prijswijzigingen domeinnamen door inflatie en dollarkoers

Hoewel de Coronapandemie langzaam ten einde komt is er in de afgelopen maanden toch weer veel gebeurd in de wereld. Onder meer door de oorlog in de Oekraïne is er veel veranderd op de financiële markten. De inflatie is hoog en de waarde van de Euro daalt hard en dat heeft helaas gevolgen voor alle domeinnamen die met Amerikaanse Dollars ingekocht moeten worden.

Eind april zagen we dat we door de koersdaling zo’n 70 extensies onder de inkoopprijs aan jullie aanboden. We hoopten er op dat de koers zich zou gaan herstellen, maar dit blijkt nu nog niet het geval. Daarom zijn we genoodzaakt om per direct de verkoopprijs aan te passen op de gedaalde koers. Deze nieuwe tarieven gelden voor on der meer de volgende extensies:
.AFRICA
.APP
.ASIA
.BEAUTY
.BIO
.BIZ
.CLOUD
.CLUB
.COACH
.COM
.COMMUNITY
.COMPANY
.EMAIL
.INFO
.IO
.LAND
.LIFE
.MARKETING
.MEDIA
.MX
.NETWORK
.ONLINE
.ORG
.PE
.SHOP
.TODAY
.TV
.US
.WORKS
.WS
.XYZ

Ook als gevolg van de internationale sancties tegen Rusland en Wit-Rusland is registratie van de extensies .RU en .BY op dit moment niet mogelijk. Helaas is het voor ons momenteel nog niet duidelijk hoe dit zal zijn met het verlengen van reeds bestaande registraties, maar er bestaat een kans dat deze als gevolg van de sancties niet verlengd kunnen worden.